dissabte, 17 de febrer del 2007

Tobogissizu school

Aquí teniu dues imatges d'una escola nova que està bastant avançada. Tobogissizu: una comunitat compromesa i dedicada on ja hem completat també unes 45 cases per a vulnerables.
El que és cert és que portem ja 8 mesos des que vem començar. Quan no és una cosa és una altra. Però qui diu que cal construir les escoles a corre cuita? Millor comptar amb els seus propis tècnics (paletes i fusters), assumint que no podran treballar a temps complert doncs tenen altres coses a fer (=cultivar la terra per aconseguir aliments per la familia).
L'escola està aixecada amb els blocs de terra comprimida (terra, sorra, 8% ciment i aigua tot ben "apretat") l'estructura de la coberta feta d'encavellades de fusta i la capa impermeable: teules produïdes localment (la setmana vinent començarem a instal·lar-les).

Tot i els aconteixements de les últimes setmanes, el ritme normal continua, podem seguir sense problemes els diferents projectes,... Només que un té un no sé què al cos difícil d'explicar.

(Tobogissizu, Lofa/Pau/JRS)

5 comentaris:

roger ha dit...

Bona nit, Pau! Demà et tindrem present a la reunió d'estudiants. I dilluns... si fos per mi..., deixava la meva escola (de pedra grisa, assentada i immòbil sobre una gruixuda capa de matèria avorrida) i agafava un avió per venir cap aquí.
Endavant!

Roger.

roger ha dit...

PD: Aquest quatrimestre tenim una assigantura amb el super Ferran. Com sempre lo millor de lo millor! només per ell ja val la pena anar a classe.

andreu ha dit...

Estem dinant amb l'avia, ens agrada veure que ja construeixes amb maons i teules de varietat con tu deies tantes vegades que no volies saber res del CINC.
Un peto de tots, t’enviaré un mail amb una carta de l'avia.

xavi ha dit...

que xulo! quina enveja... només em surt dir-te això! disfruta molt, malgrat tot...!

Unknown ha dit...

Això si que és passar de la teoria a la pràctica! Molt bé! Una abraçada i endavant!