divendres, 19 de gener del 2007

No us ho perdeu- CASALDÀLIGA

Eps,

Els que teniu la gran sort de viure a Barcelona, no us perdeu una exposició al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107), sobre en Pere Casaldàliga. És un dels catalans més reconeguts arreu per la seva lliuta en favor dels pobres i desfavorits.

Avís per a altermundistes i demés moderniquis: Sí, sí la nostra generació no és la que ha descobert el Mediterrà. No som els primers que anhelem justícia. No som els primers que diem NO a la guerra. No som els primers que denunciem el sistema.

Ja abans de néixer nosaltres, d'inventar paraules com alterglobalització, i lemes com "un altre món és possible", fa anys i panys que molta gent (discretament però poderosament) lluiten per canviar l'ara i aquí dels més abandonats.

Un cop hi hageu anat me'n feu 5 cèntims, d'acord?

Gràcies Jordi Llisterri per la recomanació

3 comentaris:

Francesc xerric ha dit...

Jo ja hi he anat. He fet un forat en la meva jornada de despatx i he aprofitat.
Impressionant la seva trajectòria!
Un bisbe?... Un profeta! I gran com un Sant Pau.
Ell ja diu que la jerarquia a Europa no pot funcionar igual com funciona ell per aquelles terres roges. Agafant l’idea per els pels, diria que és amb l’única cosa que no hi estic d’acord. Els resultats de la seva obra feta amb el seu tarannà senzill, pròxim i planer ho demostren.
Un home valent i generós!
Senyors jesuïtes, me’n posin dotze com ell. Els repartirem per terres de tots colors.

Unknown ha dit...

Quanta raó tens en aquest post. Admiro la tasca de Pere Casaldàliga (Dom Pedro, li diuen, no?). És d'aquells persones que fan sentirme orgullós de ser d'aquesta terra, de ser català i precisament pel seu amor -majúscul- pel que aquí molts cops -massa- tots plegats oblidem.

Acabo de descobrir el teu bloc i només desitjar-te molt bona feina, des de l'admiració i profund respecte que hem provoca.

Una abraçada fraterna des de Tarragona.

Jordi Llisterri i Boix ha dit...

Gràcies. Només insiteixo que el més interessant de la proposta és que l'exposició sigui itinerant, i es pugui demanar per a escoles, instituts, parròquies, ajuntaments, centres cívics... Ho porten els "Araguaia amb les causes de Pere Casaldàliga"