dilluns, 9 d’abril del 2007

Néixer de nou?

Eps, perdoneu per la manca de posts, però durant quasi dues setmanes la connexió no funcionava.

Breu escrit per desitjar-vos BONA PASQUA, des de Voinjama.

Aquí la celebració de la Setmana Santa ha estat bonica, però no massa viscuda personalment. Massa ocupacions, massa cansament acumulat i poca disposició interior. Eps, però que Déu hi faci més que nosaltres, tal com diu la saviesa popular. La vida en l'esperit no és sempre un escalf intern, un pessigolleig agradable, o un sentir-se a gust. Molt sovint el seguiment del Bon Déu té molt de mediocre, de quotidià, de vida oculta, de 30 anys de fuster,... Amb Sant Ignasi aprenc que a voltes Déu s'amaga, que la foscor no és necessàriament absència. Néixer de nou, no serà potser finalment gaudir a cada instant d'allò petit, minúscul, ridícul, monòton, repetitiu,...?

Sempre em fa bé recordar quan a l'Evangeli presenten a Jesús com aquell que passà fent el bé. Ni més ni menys. Sense complicacions. Bondat despullada, senzilla, directa. Entrega sense reserves, en bé dels altres. Avui aquesta descripció de Jesús és la que m'arriba. I la ressurrecció que celebrem ens confirma que el Pare ha volgut aquesta vida entregada, que l'amor vessat no ha estat estèril.

2 comentaris:

Ricard i Maria ha dit...

Bona Pasqua Pau. Com pots veure seguim el teu blog i així sembla que estem una mica més a prop teu, ja que vivim molt intensament tot el que ens expliques.
Ànims.

eloi ha dit...

Hola pauet!!!! Bona Pasqua Company!!!!. La pasqua jove d'enguany ha estat molt bé. No ho dic pel nombre d eparticipants i aquestes coses (q també) sinó pq crec q hi ha hagut retrobaments, reconciliacions i peticions q han trobat resposta. Fins aviat company! Una abraçada pasqual!