diumenge, 11 de febrer del 2007

Malgrat tot


D'entrada: gràcies a tants de vosaltres que m'heu fet arribar el vostre escalf i abraçada des de la distància. Els necessitava com mai. Comentaris, correus personalitzats, fins i tot alguna trucada.

Sí, malgrat tot seguim empenyent. Ahir vem iniciar una nova escola a Ziggida. Amb l'equip (doncs per sort només hem hagut de fer fora una persona, per ara) vem anar a fer el "layout". Dia intens, satisfacció professional i personal al veure el treball ben fet i la implicació de la comunitat. Ja tenim preparats més de 6,000 Blocs de Terra Comprimida, i d'aquí a poc començaran a produir les teules, fabricades in situ.

Això sí, fa pocs dies des de Monrovia, em va arribar un correu: "abans de començar una nova escola cal anar al ministeri d'educació i al de planificació a verificar si la proposta encaixa amb els estàndarts mímins que els ministeris han decidit". Tot plegat molt bonic, en teoria.
Però, ups, JRS ha començat una nova escola sense abans anar a Monrovia cercant l'aprovació ministerial. Us ho prometo, no ho he fet intencionalment, simplement la idea (d'esperar quants mesos?) em va semblar d'una altra galàxia. I de fet, no tinc cap ganes de demanar permís a una institució que l'únic que vol és embutxacar-se 4 duros i res més. I quan estem construint les escoles que haurian de construir ells.
En tot cas, no us preocupeu, aquí el govern té "tants" mitjans que mai podran venir a Ziggida de visita. I si ho fan, serà a misses dites, i francament crec que el nou edifici quedarà prou bé.

(Ziggida school/ Pau/JRS)

3 comentaris:

Francesc xerric ha dit...

Així m’agrada… Amunt!
Si no és demanar molt, ens agradaria seguir l’evolució de l’obra.

Xiq

Anònim ha dit...

HOLA PAU!!!

ja fa temps que visito el teu blog però no he arribat a escriure't mai, no sé pq...

MOLTES GRÀCIES per apropar-nos un món tan diferent i interessant com és l'Àfrica...

Una abraçada i fins aviat! I sobretot... MOLTS ÀNIMS!!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats Pau. Avui he conegut el teu Bloc i al moment t'he afegit als enllacos del meu.

És una sort haver-te conegut. Potser, ens coneixerem de més a prop. Tot és possible, si Déu vol.

salutacions

caracal